Grou | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Laffe overval op bejaarde vrouw

overval / beroving

De politie onderzoekt een overval in een woning aan de Meersweg die maandagavond plaatsvond. Daar werd de 89-jarige bewoonster door een nog onbekende jonge man in haar woning overvallen.
Om 19.55 uur werd bij de woning aangebeld. Omdat de bejaarde vrouw dacht dat haar buurvrouw voor de deur stond, deed zij open. Zij werd vervolgens door een onbekende man overvallen. Hij duwde de vrouw enkele keren omver en wilde geld. Nadat het slachtoffer de overvaller het geld had gegeven, ging hij er in de richting van de Paviljoenstraat vandoor. De vrouw alarmeerde de buurman door hard te schreeuwen. De buurman trof de hoogbejaarde vrouw hulpeloos aan op de vloer en belde direct via 1-1-2 de politie. De agenten kwamen snel ter plaatse en begonnen een zoektocht in de omgeving. Ook werden 111 deelnemers van Burgernet gevraagd om mee uit te kijken naar de verdachte. Een zoektocht in de omgeving leverde helaas geen resultaat op. De tactische - en technische recherche deden onderzoek in en rondom de woning in. De vrouw werd door haar familieleden en door een gewaarschuwde arts opgevangen. Signalement van de dader: Blanke man Leeftijd ongeveer 20 jaar Sprak accentloos Nederlands Lengte 1.70 m Donkere kleding Donkere muts Witte sportschoenen De politie is op zoek naar getuigen en mensen die anderszins informatie hebben over deze laffe overval. Zij kunnen met de politie bellen via 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht overval bejaarde dame
Rotterdam

Opsporing Verzocht behandeld overval bejaarde vrouw
Grou

Overval
Almelo

Aanhoudingen overval bejaarde vrouw Dadeltuin
Rotterdam

Bejaarde vrouw jaagt straatrovers weg
Meppel

Bejaarde dame slachtoffer van zakkenrollers
Ulvenhout

Bejaarde vrouw van portemonnee beroofd
Goes

Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc
Arnhem

Bejaarde vrouw beroofd op straat
Utrecht

Bejaarde vrouw van tas beroofd
Zundert

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio